Paras tapa valvoa ilmassa olevia epäpuhtauksia on poistaa ne oikealla tavalla niiden luomisen lähteellä - poispäin ihmisen hengitysvyöhykkeestä. Kohdepoistovarsistot ovat taloudellisin ja tehokkain keino paikallisen ilmansaastumisen valvontaan. Valikoima kattaa kohdepoistovarsistot 75-200 mm välillä. Saatavana on myös ruostumattomasta teräksestä valmistetut varsistot. Vakiomallit kattavat jopa 4 metrin korkeuden ja Oskar Extension Booms jopa 10 metriä.

Oskar Air Products tarjoaa valikoiman pölynpoisto- ja suodatuslaitteita. Oskar on valmistanut laadukkaita tuotteita yli 25 vuoden ajan.

Oskar Air Products valmistaa tuotteita paremman ilmanlaadun puolesta. Tuotteet kattavat kohteet keskuspölynpoistosta pistekohtaiseen kärynpoiston suodattamiseen. Kaikki tuotteet valmistetaan omassa tehtaassa Puolassa. Oskar Air -tuotteita löytyy ympäri maailmaa; Aasiassa, Australiassa, Euroopassa ja Amerikassa.

Oskar Air Products pitää työalueesi puhtaampana ja turvallisempana tarjoamalla luotettavia ja laadukkaita tuotteita, jotka soveltuvat vaativimpiin teollisiin olosuhteisiin.